شادی و زندگی شاد مهمترین اصل سلامتی
واقعیت این است که افراد شاد در مقابل افراد غمگین سالم تر هستند. کسانی که زندگی شاد و پر از نشاطی دارند از زندگی خود راضی تر و نسبت به مسائل پیرامون نگرش مثبت دارند و کمتر دچار بیماری و استرس میشوند. اگر میخواهید بدانید چطور زندگی شادی داشته باشیم، با ما همراه باشید.
سه مولفه برای زندگی شاد
برای داشتن آرامش روانی باید به مسائلی توجه کرده و آنها را رعایت کنیم تا به زندگی شاد برسیم. این مولفهها از هم جدا هستند و باید جداگانه انجام شوند، اما با رعایت این مثلث به آنچه در زندگی میخواهیم میرسیم.
- داشتن هیجانات مثبت
- دوری از هیجانات منفی
- رضایت داشتن از زندگی
ویژگی و تفاوت افراد شاد
- به کودک درون خود اهمیت داده و برای خود وقت میگذارند.
- افرادی که از عزت و اعتماد به نفس و احترام بالایی برخوردارند و خودشان را دوست دارند.
- این افراد همیشه در انجام کارها بیشتر به توانایی و علایق خود تمرکز میکنند و از فکر کردن به ناتوانی و درماندگی خود دوری میکنند.
- هفتهای حداقل یک بار سرگرمی و تفریحی که نیاز به خلاقیت دارد را انجام میدهند. این کار وقتی مورد علاقهی فرد هم باشد بسیار شادی بخش است.
- این افراد میدانند کودک درونشان نیازمند تفریح و بازی است، اما تفریحات را با توجه به اقتضای سنی و شرایط روحی انتخاب میکنند و این است که زندگی برایشان لذت بخش و شادی بخش خواهد بود.
تاثیر رفتار عاقلانه در شاد زندگی کردن
از دیگر راههای شاد زیستن، داشتن رفتار عاقلانه و بالغانه با دیگران است. منظور از این حرف، کنار آمدن و منصفانه رفتار کردن با خانواده و اطرافیان است. داشتن رفتار صحیح در مقوله شخصیت شناسی به دیگران نشان میدهد، شان و منزلت بالایی دارید. این گونه برخورد به خودتان هم حس آرامش میدهد.
هدفمند باشید
داشتن یک برنامهی ارزشمند و مفید روزانه، ماهانه و یا سالانه موجب میشود تا ذهن آگاهی شما از بیکاری و بیهدفی شروع به فکرهای بد و آشفته نکند و در مقابل احساس خوبی داشته باشید. برای داشتن زندگی خوب از همین امروز یک برنامهی مفید تنظیم کنید.
یک برنامهی خوب و با ارزش بستگی به نیاز و علایق و توانمندیهای فردی خود فرد دارد. همچنین افراد شاد و سرحال در پی موفقیتهای جدید و بیشتر هستند. انجام پروژهها، برنامه ریزیهای مفید و داشتن هدفی مشخص در زندگی که همگی باید به صورت عادات درآیند، باعث میشود احساس شادی، اعتماد به نفس و رضایتمندی بیشتری از زندگی داشته باشید.
افراد پرکار شادترند
جدا از این که انسان به دنبال راحتی است و غریزی به سمت تنبلی کشیده میشود، به طور طبیعی مغز انسان از بیکاری و کم تحرکی خوشش نمیآید. وقتی شروع به فعالیت و کار میکنید به مرور طالب فعالیت بیشتر میشوید و ذهن و مغز شما کم کم بیدار میشود. با به کارگیری ذهن، مغز برای قدردانی از کارهایی که انجام میدهید، دوپامین (هورمون شادی) ترشح میکند.
در این مقاله دانستنی قصد داشتیم تا شما را با چگونه زندگی شاد داشته باشیم و نقش شادی در سلامت انسان آشنا کنیم. اگر علاقمند هستید تا در زمینه مجله سلامتی ، روانشناسی ، داروشناسی ، طب سنتی و تربیتی اطلاعات بیشتری کسب کنید سایت بدانید را دنبال کنید.
جالب بود
هزار دلیل برای غصه هست اما باید دنبال دلیل برای شادی باشیم