تغذیهسلامتی

ویژگی‌ها و شناخت انواع گوشت

شناخت انواع گوشت

سلامتی از مهمترین موضوعات در زندگی روزمره ماست. باید بدانیم مصرف گوشت سالم برای سلامتی مان مهم و حیاتی است. در این مقاله سعی می‎کنیم شما را با انواع گوشت و خواص گوشت ها آشنا کنیم.

بهترین گوشت چیست؟

بهترین گوشت، گوشت گوسفند است چون خداوند برای قربانی کردن برایمان فرستاده. بهترین گوشت، گوسفند جوان و چاق است. چربی حیوانات جوان سفید و حیوانات پیرتر زرد است. اما گوشت پیر خوشمزه تر است ولی مثل گوشت جوان، نرم نیست. گوشتی که چربی مرمری دارد طعم بهتری دارد اما چربی مرمری زیاد باعث سفت شدن گوشت می‎شود.

برخی کاربرد و خواص گوشت

گوشت گوسفند به همراه تخم مرغ محلی برای افزایش قوت موثر است . همچنین گوشت اگر به صورت کبابی (زغالی) درست شود برای کم خونی بسیار مفید است. گوشت گوسفند به همراه شیر طبیعی گاو و ادویه جات گرم مناسب جهت برطرف کردن لاغری مفرط، بهبود دهنده مشکلات جنسی و برای پیشگیری از سکته مغزی مفید است.

خواص گوشت

خواص گوشت شتر 

  • تقویت اعصاب
  • دفع سردی بدن
  • افزایش استقامت
  • تقویت قوای جنسی
  • افزایش طبع صبوری
  • ازدیاد هوش و زکاوت
  • رفع دردهای رماتیسمی

جگر شتر برای بیماری کم خونی بسیار مفید است. گوشت شتر از مغز تا به سم دارو است.

مضرات گوشت گاو 

شیر گاو شفاء، روغن گاو دوا و گوشت آن مرض است.

  • گوشت گاو به شدت سودا زا بوده
  • خون را غلیظ می ‌کند
  • برای کبد مضر است
  • استفاده از آن سبب تیرگی پوست صورت، افسردگی، وسواس و واریس شده و باعث ورود زرد آب به روده می‌شود.

گوشت سالم

و نکته فوق العاده مهم اینکه حتما به یاد داشته باشید برای طبخ و پخت و پز فقط از گوشت گوسفندی و گوشت شتر استفاده کنید ، همچنین شترمرغ و بوقلمون غذاهای گرم مزاج و سالم هستند و خوردن شان خوب است، اما گوشت گاو و گوساله برای بدن، اعصاب و … مضر است. از گوساله (گاو) فقط برای دوشیدن شیر و… استفاده می‎شود .

در این پست قصد داشتیم تا شما را با خواص و انواع گوشت های مقوی آشنا کنیم. اگر علاقمند هستید تا در زمینه روانشناسی و سلامتی بیشتر بدانید مجله بدانید را دنبال کنید.

برچسب ها

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا